Maak bijzondere gelegenheden nog specialer met het magische licht van Gouda kwaliteitskaarsen. De 4-star flame™ garantie zorgt voor kaarslicht waarop u kunt vertrouwen. Dus ontspan en geniet van het moment met Gouda kaarsen!

Bezoek Gouda bij Kaarslicht - Vrijdag 11 december 2015
Gouda bij Kaarslicht brengt de historische binnenstad van Gouda in Kerstsferen met een dag vol hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment. Gouda bij Kaarslicht is een prachtig lichtfeest en hét begin van de Kerstperiode. Dit jaar wordt de 60e editie van het evenement gevierd.

Lees meer

 

Waar te koop? - Verkrijgbaarheid van Gouda kaarsen
src=http://www.goudakaarsen.nl/MediaFiles/Image/magnifying-glass.jpgMet Gouda kaarsen maakt u iedere bijzondere gelegenheid nog specialer. Hier vindt u een lijst van winkels en online shops die onze kaarsen voeren, zodat u altijd voor de meest gastvrije kaars kunt kiezen. 
 
Beschikbaarheid van Gouda kaarsen
Neem contact met ons op

 

Welke past? - Vind een passende kaars bij uw kaarsenhouder

Met onze diametertool vind u de juiste kaars voor uwsrc=http://www.goudakaarsen.nl/MediaFiles/Image/Homepage/diametertool.jpg kaarsenhouder.
Vul de diameter van uw houder in en maak een keuze uit de kaarsen die passen. 
 
Naar de diametertool voor passende kaarsen 

Welke kaarsen? - Gouda kaarsen productassortiment
src=http://www.goudakaarsen.nl/MediaFiles/Image/Homepage/Beeld-homepage.jpgMet Gouda kaarsen geniet u optimaal van speciale momenten. Ons productassortiment bestaat uit waxinelichten, stompkaarsen en dinerkaarsen. 

Productassortiment Gouda kaarsen